MagyarCabalosok
Csatlakozz Te is!

MENÜ

Warrior

 

Warrior 

A Warrior kétkezes fegyvereket használ.(GreatSword, Daikatana) Armour setbe kell öltöztetni, mert ez adja a legtöbb defense-t, ami a Warriornál létfontosságú. A Warriornak sok a defense, amivel nehezen hal a mobok ellen, de PVP ez nem jelent sokat. Az atack-ja is magas, mivel a Stat pontokat csak a STR-re(strenght) kell nyomnod.

Bm2: Kasza

Kezdő Városa: Bloody Ice.

 

 

 Force Archer

FA 

A Force Archer 2 Crystalt, vagy 2 Orbot használ. Sokan Orb-ot használnak, mert az olcsóbb és 2-vel több magic atackot ad, de a Stat pontok kiesése miatt én inkább a crystalt ajánlom. Persze ez az anyagi hejzetedtől is függ :) Az Archer eredetileg Battle settben van, de sok Heavy FA-t(Force Archer) is láthatunk. Ők azért vannak Martial, vagy Armuor set-ben mert meg akarják növelni a defense-jüket. Én személy szerint nem tartom ezt jó ötletnek. Nekem is volt FA-m. Igaz kevés defense volt de mivel a Stat pontokat INT-re(intellect) raktam, nagyon nagyokat lőttem vele.

Bm2: Pisztoly

Kezdő város: Green Despair

 

Force Blader

FB

 

 

A Force Blader egy Orb-ot és egy Katana-t használ fegyvereként. Elég erős karakter, de sok játéktudást igényel. Skill-jei legszebbek az egész játékban. A Force Blader Battle set-ben harcol. Defense nem túl magas, de mivel neki STR-re(strenght) kell nyomni a Stat pontokat, ezért több mint az FA-nak.

Bm2: ötágú csillag.

Kezdő város: Green Despair

 

Force Shielder

FS

A Force Shielder egy Crystal-t és egy Blade-t használ. Két féle Force Shielder létezik:
  • Magic: A Magic FS INT-re(intellect)tolja a pontjait, ezzel magic atackot szerez. Ő nem sword skilleket vásárol, hanem Expertes(ez egy képesség szint) magic skilleket.
  • Sword: A Sword FS STR-re(strenght)tolja a pontjait, ezzel atackot szerez. Ő sword skilleket vásárol.
Kezdő hely: Bloody Ice
Bm2: Nagy Shield, amit dobálni tud.

 

Szavazás

Procyon Vs. Capella ;)
No nation xD
Capella
Procyon
Asztali nézet